Nieuwbouwprojecten

 

 

TER KRUISE - GIJZEGEM

    100 % VERKOCHT

Nieuwbouwproject, gelegen in Gijzegem-Dorp langsheen de verbindingsas Aalst-Dendermonde . (5 km centrum Aalst , 7 km centrum Dendermonde).

Het ligt vlakbij scholen, de bus stopt aan het project , kort bij het station van Schoonaarde (3 km) en op een 10 –tal minuten van de oprit van de E 40.

Het gebouw is ontworpen in een frisse en moderne, hedendaagse architectuur met klare , ruime volumes. Het gebouw telt 3 bouwlagen en een terugspringende dakverdieping.

In totaal worden er 18 appartementen ondergebracht in deze meergezinswoning.

Op het gelijkvloers , het eerste en de tweede verdieping bevinden zich telkens 5 appartementen . Op de terugspringende dakverdieping bevinden er zich slechts 3 appartementen. De parkeervoorzieningen evenals de kelderbergingen bevinden zich onder het gebouw.

Ook de ruime fietsenberging en vuilnisberging , alsook het tellerslokaal zullen in de kelder terug te vinden zijn. Twee gemeenschappelijke trappenhuizen met zowel trap als lift zorgen voor de interne circulatie tussen alle verdiepingen van kelder tot de derde verdieping.

Alle appartementen beschikken over een ruime buitenruimte. De appartementen bestaan uit 2 of 3 slaapkamers. Streven naar laag energieverbruik. Weldoordachte eigentijdse indeling.

Wet Breyne garantie

2 half open bebouwingen - 3 slpkmrs - tuin. 

100 % VERKOCHT

In de rustig gelegen Kruisstraat (zijstraat Steenweg) bevinden er zich ook nog 2 hedendaags gebouwde half open bebouwingen met tuin.

De parkeervoorziening evenals de kelderbergingen bevinden zich onder het gebouw. De woningen beschikken over een ruime buitenruimte (terras/tuin). 3 slaapkamers - hyper geïnstalleerde open keuken - moderne badkamer - toilet op elk verdiep.

Streven naar laag energieverbruik weldoordachte eigentijdse indeling.

Wet Breyne garantie